Σύστημα Επιβράβευσης Euro2024 BET BUILDER BOOST – (Κλάση Β)

Η προσφορά ισχύει από τις 14/06/2024 μέχρι τις 14/07/2024.

 

Ενισχυμένα κέρδη (Πληρωμές)

Περιγραφή: Στοιχημάτισε αποκλειστικά σε αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος μέσω του Bet Builder (3+ αγορές ανά αγώνα), και εμείς ενισχύουμε τις πληρωμές σου με βάση τον ακόλουθο πίνακα:

 

Κλάση Β

Αγώνες (3+ Αγορές)  -  Bonus % Έως

                    1         -       6

                    2         -       8

                    3         -       10

                    4         -       12

Μέγιστο ποσό Bonus μέχρι 300€ ανά δελτίο.

*Σημειώνεται ότι δελτία με περισσότερες από 4 επιλογές δεν θα είναι επιλέξιμες για αυτή την προσφορά αλλά θα είναι επιλέξιμες για την προσφορά Combo Boost Accumulator Bonus.

ΌΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ:

 1. Το ποσό του μπόνους θα εμφανίζεται αυτόματα κάτω από όλα τα δελτία στοιχήματος που συμμετέχουν στην προσφορά. Το ποσό μπόνους θα συμπεριλαμβάνεται στο πιθανό κέρδος του δελτίου το οποίο δεν θα υπερβαίνει το μέγιστο ποσό κέρδους ανά δελτίο. 
 2. Η παρούσα προσφορά ισχύει μόνο για στοιχήματα Bet Builder, σε αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2024, όπου επιλέγονται τουλάχιστον 3 αγορές ανά αγώνα.
 3. Η προσφορά ισχύει για στοιχήματα που τοποθετούνται πριν την έναρξη του αγώνα.
 4. Αν οποιεσδήποτε επιλογές αγώνα αναβληθούν/ακυρωθούν, με αποτέλεσμα οι έγκυρες επιλογές του δελτίου να είναι λιγότερες, τότε το δελτίο θα λάβει το bonus που αντιστοιχεί στις έγκυρες επιλογές του.
  • Παράδειγμα, σε ένα δελτίο με 4 αγώνες Bet Builder όπου το μπόνους ορίζεται στο 12%, υπάρξει ακύρωση ενός αγώνα, τότε ο παίκτης θα λάβει μπόνους 10% στα κέρδη, για τους υπολειπόμενους 3 αγώνες.
  • Το “ Bet Builder ” είναι ένα ενιαίο στοίχημα που πρέπει να κριθούν όλες οι επιλογές(αγορές) που περιέχει για να είναι έγκυρο. Αν κάποιο “ Bet Builder ” στοίχημα περιέχει μία επιλογή(αγορά) που έχει ακυρωθεί (VOID), τότε όλο το “ Bet Builder ” στοίχημα στον αγώνα θα ακυρωθεί και θα γίνει void - π.χ. αν ένα “ Bet Builder ” στοίχημα περιέχει επιλογή για πρώτο σκόρερ, και ο παίκτης τελικά δεν αγωνιστεί, τότε το “ Bet Builder ” στοίχημα θα ακυρωθεί ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των άλλων επιλογών(αγορών).
 5. Ελάχιστη απόδοση ανά δελτίο: 00
 6. Μέγιστο ποσό επιβράβευσης: μέχρι €300 (ευρώ)
 7. Το ποσό του bonus υπολογίζεται ως το ποσοστό (πχ 10% για 3 αγώνες με 3+ αγορές) στο συνολικό ποσό πληρωμής και αναγράφεται στο δελτίο στοιχήματος.
 8. Η προσφορά δεν θα ισχύει όπου όλοι οι αγώνες σε ένα δελτίο έχουν γίνει void.
 9. Σε περίπτωση απόσυρσης της προσφοράς, οι παίκτες που έχουν ήδη λάβει την προσφορά θα δεσμεύονται από τους όρους με τους οποίους αποδέχτηκαν την προσφορά.
 10. Για τα στοιχήματα Bet Builder ισχύουν οι Όροι και Προϋποθέσεις του Bet Builder.
 11. Τα ενισχυμένα κέρδη δεν ισχύουν σε περίπτωση συνδυασμών με μη Bet Builder επιλογές.
 12. Αν παραβιαστεί οποιοσδήποτε όρος της προσφοράς ή υπάρχουν αποδείξεις ότι μια σειρά από στοιχήματα που τοποθετούνται από έναν πελάτη ή από μία ομάδα πελατών, δίνουν εγγυημένο κέρδος λόγω ενισχυμένων πληρωμών, Δωρεάν Στοιχημάτων, Κουπονιών Στοιχήματος ή άλλης προσφοράς, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, είτε ατομικά, είτε ως μέρος μιας ομάδας, η OPAP SPORTS μπορεί να αποσύρει την ενισχυμένη πληρωμή, το Δωρεάν Στοίχημα, την πληρωμή επιστροφής ή το ποντάρισμα Κουπονιών Στοιχήματος τέτοιων προσφορών και/ή να ακυρώσει οποιοδήποτε στοίχημα που χρηματοδοτήθηκε μέσω του Δωρεάν Στοιχήματος ή των Κουπονιών Στοιχήματος. Επιπλέον, σε περίπτωση που υπάρχουν αποδείξεις τέτοιου είδους δραστηριότητας, η OPAP SPORTS μπορεί να επιβάλλει μία χρέωση διοικητικού περιεχομένου στον πελάτη, μέχρι και ίση με την αξία των Κουπονιών Στοιχήματος, του Δωρεάν Στοιχήματος, της επιστροφής ή της ενισχυμένης πληρωμής, για να καλύψει σχετικά διοικητικά έξοδα που προκύπτουν από την αναγνώριση και τη λήψη μέτρων κατά της δραστηριότητας αυτής.
 13. Η OPAP SPORTS μπορεί να ζητήσει πίσω οποιοδήποτε ποσό μπόνους, Δωρεάν Στοιχήματα, Κουπόνια Στοιχήματος, ποσό επιστροφής ή ενισχυμένες πληρωμές που έχουν αποδοθεί εσφαλμένα.
 14. Η OPAP SPORTS μπορεί ανά πάσα στιγμή να προβεί σε μικρές τροποποιήσεις αυτής της προσφοράς για να διορθώσει τυπογραφικά λάθη ή να βελτιώσει τη σαφήνεια ή την εμπειρία του πελάτη και μπορεί να ακυρώσει αυτήν την προσφορά για νομικούς ή ρυθμιστικούς λόγους. Νοείται ότι οποιαδήποτε τροποποίηση στους όρους και προϋποθέσεις της προσφοράς θα τυγχάνει την εκ των προτέρων έγκριση της Αρχής και η εταιρεία θα προβαίνει σε σχετική ανακοίνωση των με σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα της εταιρείας (Κλάση Β).

 

Έκδοση 2

Οι Κανονισμοί αυτοί έχουν εγκριθεί από την ΕΑΣ στις 11/06/2024

OPAP SPORTS LTD

Αριθμός Εγγραφής: ΗΕ133603

Λεωφόρο Λεμεσού 128-130, 1ο όροφο, 2016 Στρόβολος, Λευκωσία Οι δραστηριότητες της OPAP SPORTS LTD αδειοδοτούνται και ρυθμίζονται από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου, βάσει της άδειας A007-01/01/2023 – 31/12/2024 και Β017-01/01/2023 – 31/12/2024.